Hai și tu

Gasca Gugu 26.08.2013

Dacă-ți place ce ai citit pe blog, musai să știi că nimic nu se compară cu a trăi la Gugu experiențele pe care le descriem aici. Altfel e ca și cum ai face un curs teoretic despre frumusețea înotului sincron, în timp ce tu te afli în plin deșert. Piscină nu avem, însă poți să experimentezi alături de noi pe mai multe niveluri bucuria de a trăi.

Te invităm deci să ni te alături:

* Ca voluntar. Suntem înscriși în rețeaua WWOOF și primim voluntari români și străini în perioada mai-octombrie. Învățare, muncă-joacă, distracție, relaxare și experiențe transformaționale garantate. Poți învăța din ce facem împreună. Putem învăța de la tine ce ai de oferit. Contribuția ta e cu atât mai importantă cu cât ai experiență în dulgherie, apicultură, permacultură, instalații sanitare și electrice…și lista e lungă.

* Ca vizitator. Dacă nu știi să ai sau nu încredere în tine/noi, hai întâi în vizită. Contactează-ne întăi să vezi dacă avem locuri disponibile.

* Ca membru al echipei. Proiectul a început cu doi oameni. Acum suntem șase adulți și patru copii, implicați în diferite moduri. Spațiu este destul, suntem deschiși să atragem oameni frumoși lângă noi. Putem oricând extinde proiectul și fizic și pe alte planuri.

Reclame

Ce crezi?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

guguvizitatori

  • 41,750 vizite

Fă click aici dacă doreşti să primeşti noutăţile pe e-mail.

Alătură-te altor 89 de urmăritori

%d blogeri au apreciat asta: